Xai a la Menorquina

list In: Amb sobrassada comment Comment: 0 favorite Hit: 1923

Sed mauris Pellentesque elit Aliquam at lacus interdum nascetur elit ipsum. Enim ipsum hendrerit Suspendisse turpis laoreet fames tempus ligula pede ac. Et Lorem penatibus orci eu ultrices egestas Nam quam Vivamus nibh.

Ingredients:
1 esquena o cuixa de xai de llet.
Sobrassada tendra o curada.
Mantega de porc
6 patates Mona Lisa
1 cabeça d'alls
Oli
Sal i pebre.
• 1 brot de romaní

Preparació:
Salpebrar el xai.
Pelar i trossejar les patates.
En una cassola que pugui ser portada posteriorment al forn, posar la mantega de porc i el xai.
Cuinar a foc mitjà, donant la volta a la peça, perquè es cuini pels dos costats.
Quan ja tingui color, retirar del foc.
Encerclar el xai a l'olla amb el cap d'alls sense pelar (només tallar una de les puntes del cap), les patates trossejades, la sobrassada a rodanxes i una branca de romaní.
Deixar al forn uns 15mins aprox, depenent de la mida de la peça i fins que estiguin les patates cuinades.
Acompanyar amb uns espàrrecs i / o una escarola.

In Same Category

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre