Maccarons amb formatge de Maó Anyenc

Recepta de macarrons amb tot el sabor de Menorca. Podem cuinar-los amb formatge de Maó només o també afegir-sobrassada de Menorca que li donarà un sabor amb més caràcter. Les dues opcions, faran les delícies de tota els comensals.
Ingredients:
• 150 grams de maccarones per persona
• Formatge de Maó Anyenc
• Sobrassada de Menorca tendra o curada
• Mantega de porc o oli d'oliva
• 1 ceba
• 1 all
• 4 tomàquets o tomàquet triturat
• 1 pebrot verd
• Sal, pebre, sucre o mel i julivert.
Preparació:
• Bullir els macarrons segons les indicacions del fabricant i escórrer.
• Posar la mantega (o l'oli) a la mateixa olla amb la ceba, l'all i el pebrot verd picats a foc lent / mitjà.
• Quan la ceba estigui transparent, afegir el tomàquet ratllat o triturat.
• Condimentar amb sal, pebre i un apizca de sucre o mel.
• Deixar reduir l'aigua del tomàquet.
• Afegir els macarrons a la salsa i barrejar bé.
• En una font de forn anar fent capes de macarrons, formatge de Maó ratllat i trossets de sobrassada.
• Acabar amb una última capa de formatge ratllat de Maó i sobrassada.
• Introduir en el forn i deixar fins que el punt del formatge estigui al teu gust.
• Servir decorant amb unes branquetes de julivert.
Comments
No comment at this time!
Leave your comment